BYGHERREPORTALEN.DK

OM OS

 


Bygherreportalen.dk er er et samarbejdsprojekt mellem fm3.dk og BIM Equity, der kæder det bedste af to verdener sammen. Målet er, at rådgive bygherrer om hvordan de ved at stille de rigtige IKT og BIM-krav optimerer administrationen, vedligeholdet og driften af deres ejendomme.
 

 
 
Nis 01.jpg

Nis Boile Christensen

Nis er FM-rådgiver hos BIM Equity. Gennem de seneste år har Nis været involveret i mange IKT- og BIM-projekter, hvilket har givet ham bredt og dybdegående kendskab til, hvad der skaber værdi for bygherrer. Nis er uddannet Cand.scient.techn. i bygningsinformatik fra Aalborg Universitet.

BIM Equity er en full service BIM-virksomhed, som tilbyder BIM-rådgivning og BIM-services til bygherrer og arkitekter. Vi arbejder for at gøre IKT og BIM til en god forretning ved at sikre en en god implementeringsproces, hvor værdi og success skabes på både kort og lang sigt.

BIM Equity A/S

LinkedIn

 
 
 
Foto-fm3.dk-Preben-Gramstrup.jpg

Preben Gramstrup

Preben er indehaver af fm3.dk. Preben arbejder for at hjælpe andre til succes og skabe omgivelser samt betingelser, der understøtter og udvikler mennesker. Verden er for ham et komplekst system, der kræver integrerede, sammenhængende løsninger, hvor forandringer er normen. Hans drive er nysgerrighed, og han er mere interesseret i det han ikke ved, end det han ved. Preben er ligeledes en habil programmør og kan udvikle selv de mere komplekse løsninger. 

fm3.dk ApS er specialiseret i ejendoms- og servicerelateret Facilities Management (FM). fm3.dk rådgiver om Facilites Management og Facility Service til virksomheder og det offentlige. Kernekompetencerne hos fm3.dk er baseret på mere end 25 års forretnings- og ledelseserfaring.

fm3.dk

LinkedIn